Stichting Support Sofie

De Stichting Support Sofie Nooij is opgericht om te helpen met mijn golfcarrière en het beoefenen van mijn favoriete sport “Golf. Om de top te kunnen halen moet ik heel veel trainen en word ik begeleid door een team van trainers en begeleiders.

Febo: sponsor van Sofie Nooij

Stichting

De Stichting Support Sofie is opgericht om mij financieel te helpen met mijn golfcarrière. Alle sponsorgelden worden gestort op de rekening van de stichting en worden uitsluitend gebruikt om de kosten te dekken bij het uitoefenen van mijn favoriete sport “Golf”. De stichting is een rechtsvorm met rechtspersoonlijkheid en heeft geen winstoogmerk.

Op de hoogte blijven?

Ik zou het erg leuk vinden wanneer je of jouw bedrijf mij wilt supporten en lid wilt worden van team Sofie. Dit kan door het contactformulier in te vullen. In ruil voor je steun zal ik 2x per jaar een nieuwsbrief mailen waarbij ik je op de hoogte houd van mijn trainingen, vorderingen en resultaten van de wedstrijden. Daarnaast post ik regelmatig mijn resultaten op Instagram (@sofienooij)